dilluns, 2 de novembre del 2009

MILLET, GARZÓN, L'OPERACIO PRETORIA I L'ESTATUT.

Els ciutadans de Catalunya, estem perplexos en veure com s'enfosa el món al nostre voltant, sembla ser que a les institucions hi ha una espessa boirina negra que no ens deixa veure la realitat dels esdeveniments.

Aquesta tardor ha començat enfonsant la figura de Felix Millet, renebot del fundador de l'Orfeó Català.
El seu pare, Fèlix Millet Maristany industrial i financer (catòlic que es passà al govern de Burgos a la guerra civil), protagonitzà relativament el renaixement català sent un dels fundadors d'Omnium Cultural.
El fill ha viscut de la fama que li ha proporcionat ser el renebot del fundador de l'Orfeó Català, i per això era el president de l'Orfeó Català i de la fundació, (així com Vicepresident de la fundació del Barça i del Liceu, President de Bankpime, i l'entramat de càrrecs referents a Agrupació Mútua (en fallida).

A banda d'aquest escàndol que era de tres milions i ja en porten vora cinquanta; ens trobem amb Garzón i la seva (guardia) pretòria, on acusen a Macià Alavedra, Lluís Prenafeta i d'altres de corrupció per uns 50 milions d'€uros més...

I encara pendents de la sentència del Tribunal Constitucional en referència a l'Estatut: Perquè cal doncs donar més diners a Catalunya, si es dediquen a malversar-los, a esquitllar-los i a fer-ne un mal ús.
Per això cal donar-los més competències perquè hi hagi corrupteles? Ah, no senyors, retallem l'estatut i llurs competències!

I parafrasejant Serrat: El ball de les Espanyes jo us el cantaré
Retallem, retallem (l'Estatut)
que les Espanyes que les Espanyes
retallem, retallem
que les Espanyes guanyarem...

PS: quines casualitats que rebé 3 milions d'€uros del govern Aznar, quan es va comprometre a fundar la FAES catalana:
Fundació per a l'Anàlisi i els Estudis Socials

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada