dimecres, 17 d’abril del 2013

Danzad malditos! danzad!

Quan de petits jugavem a l'escola, hi havien aquells jocs distrets, que estavem a aixopluc, en els dies que plovien, i no podiem sortir a jugar a fora al pati. I un d'ells era el joc de les cadires (res a veure amb la peli de 1969, que representa una marató de ball, on a la gran depressió ballaven fins a l'extenuació per un gran capital: 1500 dòlars).

Però si que sembla molt un dels balls de cadires més habituals i sorprenents, sobretot quan desapareixen del mapa públic.

Felipe Gonzalez: Gas Natural
Pedro Solbes: Enel (empresa que finalment s'adjudicà Endesa, amb E.On i Acciona.
Eduardo Zaplana, secretari General de Telefónica.
Elena Salgado, consellera de Chilectra (propietat d'Enel)
Ivan Rosa Vallejo (Marit de Soraya Sáez de Santamaría) Advocat per Telefonica.
Paloma Villa (dona de l'exsecretari General de les Joventuts socialistes d'Euskadi; i ara diputat al Congrés, Eduardo Madina): Telefonica
Rodrigo Rato (expresident de FMI i Bankia): Telefònica
Angel Acebes: (expresident de BFA) Consell d'Adm. Iberdrola...

Es ben curiós que només els què han estat polítics, tinguin accés a la meritocràcia de pertànyer als consells d'administració de certes empreses que havien format part de la SEPI (Sociedad Española de Participaciones Industriales) o més antigament INI (Instituto Nacional de Industria). 
Potser algun dia les empreses veuran que no només de polítics s'han de nodrir aquests consells, sinó també de bons professionals que permetin fer funcionar de manera eficient aquestes empreses.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada