dimarts, 30 de novembre del 2010

De vegades em ve de gust asseure'm

I contemplar les animalades que fan els polítics. I sovint penso que les dicotomies dins d'un mateix partit són bones, però d'altres vegades només són fruit de la necessitat de convèncer els electors per a sortir elegits.

Durant una campanya electoral que ha estat marcada per l'absència d'un debat a dos i que s'ha venut com a ingerència de la Junta Electoral Central de Madrid; ja que la de Barcelona es va inhibir per no haver de pronunciar-se ja que havien pres una resolució errònia.

En molts dels moments electorals es parlava de Concert Econòmic, fet que ja he explicat en algun post anterior on un servidor, amb 17 anys ja havia "reclamar-lo" anant al Parc de la Ciutadella.
Doncs bé Felip Puig, del sector més independentista de CiU, a hores d'ara; i quan encara no ha estat investit President de la Generalitat el futur Molt Honorable, Artur Mas i Gavarró; ja rebaixa les demandes i els hi  canvia el nom.

Tota una campanya electoral parlant de Concert Econòmic i ara diuen que el model a seguir és el dels Länder alemanys...
No han passat ni setanta dues hores de la victòria electoral i ja ens estan rebaixant allò que havien promès.
Crec que serà una legislatura prou divertida, en la mesura que ells mateixos estan aigualint el vi, abans que el govern de Madrid es postuli.
I pensar que el dia del debat electoral demanaven posicionaments a als altres candidats en favor del Concert.


Aquesta és la veritat del dels partits polítics, esperem que no tots siguin així!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada