dissabte, 27 de novembre del 2010

I ella se'ls ha pogut pagar

Com diu la meva amiga Maria, en un comentari que fa juntament amb la seva parella, en Miquel; quan una dona porta uns implants mamaris, és perquè se'ls ha pogut pagar.

Encara que sembli estrany però hi ha gent que diuen que fan aquestes coses per amor, per amor? 
T'has de canviar el nas, els llavis, la cara... per amor perquè t'estimo com ets però no m'agrades físicament. Quina poca vergonya!
El darrer cas i motiu d'aquest petit comentari, és que la conegudíssima Sara Carbonero, futura cunyada del Bojan Krkic; ha decidit per amor incrementar la talla de la copa de la seva roba interior.
En cap cas sembla en les fotos anteriors de la noia, que n'hi faltés; però... ah! l'amor, els diners i el poc cervell que tenen algunes (i alguns per demanar-ho)...
Dit i fet, ha agafat i petita operació quirúrgica per estar més atractiva a ulls del porter del Real Madrid. 
Dissortadament cercant per la xarxa sembla que no és la primera vegada que passa per mans d'un cirurgià ja que et trobes fotos seves molt diferent de com la poden veure per la televisió... 
Realment el primer cop que la vaig veure a la pantalla, vaig pensar que tenia uns ulls magnífics. Potser és l'únic que conservarà, com aquella portada del National Geogràfic, on hi havia una noia Afganesa. D'ací uns anys no li quedarà ni això.




PS: espero que aquesta operació hagi descentrat prou al Casillas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada