dijous, 30 de desembre del 2010

Rosell, Qatar Foundation i el Barça

De vegades sent diumenge un esport nacional a casa és repassar les notícies a consciència per poder aconseguir una lectura entretinguda (tot i que tinc començat un grapat de llibres que sembla que no desitjo acabar, entre ells un parells d'assajos que sovint són més densos que el formigó).

I m'ha sobtat un petit escrit de l'ex-seleccionador de Catalunya, Pere Gratacós qui afirma: "En Africa hay muchos Messis". Llegint l'article em sobta, però m'ho havia imaginat perquè ja n'havia sentit alguna cosa a algun mitjà de premsa, referent a l'empresa de BSM (Bonus Sport Marketing) el nom d'altra banda molt sonor i modern, però en definitiva no deixa de ser una entitat coneguda, era l'empresa que comandava Sandro Rosell.

Aquesta empresa no deixa de ser una forma moderna d'entendre el futbol, fa temps haguessin parlat de tràfic, mes modernament de recerca de talents. I això han fet, durant anys han cercat les millors promeses futbolístiques per oferir-los un futur. I desplaçar-les del seus països d'origen cap a Qatar.
Però no és la Qatar Foundation, el patrocinador de la samarreta del Barça? Aquesta és la magnífica entitat benèfica que ha de resoldre els suposats forats de la gestió Laporta?

Aleshores, sense ni tant sols fer una oferta pública a altres patrocinadors, sembla que a ulls clucs o, dit d'una altra manera, a ditocràcia, ha escollit la que fins fa no gaire havia estat la principal font d'ingressos de BSM i del Sandro Rosell de retruc: l'emirat Qatarí.
Sembla des de la proximitat de Barcelona i la distància de l'Emirat que aquestes decisions poden afavorir comptes corrents per persones que els siguin propers, ja que el propi emirat (dubto molt) que tingui necessitat de declarar realment quin és el tracte de debò que té amb en "Sandruscu".

Normalment sempre havia sentit que la dona del Cèsar no només ha de ser honesta sinó que ho ha d'aparentar. Doncs aquí hi ha algú que no ho aparenta gens. Aquesta forma de fer, que permet tranquil·lament que hi hagi suspicàcies, no és saludable. No estic dient que hi hagi res il·legal però obre molts dubtes. Sort que la democràcia té aquesta sort, que tota persona és rellevable del seu càrrec!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada