dilluns, 1 de març del 2010

Captaires de 8 a 14h

Darrerament quan passejo per Barcelona, sempre de bòlit amunt i avall, veig que hi ha gent arreu que demana almoina... I d'entre la gent que hi ha almoina, és curiós que no hi veig mai catalans (o bé es camuflen molt bé).
Gairebé sempre són pidolaires que venen de països de l'Est Europeu, amb una capacitat innata per a la procreació, de vegades penso que no els cal dur a terme el coit, sinó que amb una mirada lasciva del marit la conilla ja torna a estar prenyada...

És molt elàstic dir que són Europeus de l'Est, ja que hi ha també russos, que de ben segur deuen de trobar més lucratiu jugar a la ruleta o prostituir compatriotes...
Albanesos armats fins a les dents apunt d'assaltar als Tous...

El que si que trobo curiós és l'horari d'aquests (col·locats estratègicament a la vora de mercats i parades de metro) comencen la jornada laboral a quarts de nou del matí i fins a l'hora de dinar. Quan la gent ja va de baixa marxen amb les butxaques plenes (o potser no tant) de les monedes llençades per la mala consciència dels Europeus de l'Oest, marxen a dinar.
Ara ja no hi ha gent com abans que demanava per a menjar i entrava als bars demanant un cafè amb llet... ara diners un sobre l'altre i a córrer.
Ens hem deshumanitzat. No ho comprenc però ha estat així.


1 comentari:

  1. Deshumanitzat? No. Han aprés el valor de l'economia. Llegeixen a Friedman i apliquen el lliberalisme salvatge. Això del cafe amb llet era en temps de posguerra. Salut, Pukuyú!

    ResponElimina