diumenge, 4 de març del 2012

Cada vegada entenc menys les gestions d'alguns de la "nostra administració"

Se'm fa estrany sovint de parlar de coses que no acabo de comprendre, com del megacasino que ens ha de treure a tots de la ruïna i de l'atur, del magnat Adelson...
La seva biografia wikipèdica ens diu què originàriament era demòcrata però que la seva immensa fortuna l'ha decantat cap al "republicanisme", però el més important de tota aquesta història, és el que desperta els meus recels.


I faig la comparativa, en el nostre cas teníem a l'Hospitalet un negoci d'Hosteleria que funcionava des del 1962, i que la família va anar ampliant i consolidant. Fins el punt d'adquirir els locals adjacents per a seguir amb altres activitats de restauració. Arribats un moment de la història (no es van fer les modificacions preceptives, tot i que l'Ajuntament cobrava per aquests espais i per tant de fet sabien que s'utilitzaven)... i finalment s'optà per perdre els espais utilitzats de fet però no de dret.


I veus el què en castellà en diuen "poderoso caballero es don dinero". Ja que pretenen edificar el seu megacomplex en una zona de protecció i exclusió com pot ser la zona del Prat de Llobregat, Viladecans i Gavà. A més a més al costat d'un aeroport tampoc es pot edificar tot allò què un desitja...


Però tot i el meu rebuig frontal, te n'adones que no hi ha cap mena de previsió. Perquè si saps que tens això lligat, perquè deixes caure l'aerolínia Spanair?


O tenim mals estrategues, o no sabem cap a on hem d'adreçar la nau, i segons d'on bufa el vent la pretenem encarar...
La crisi és dolenta però si no hi ha un bon pilot al timó ens serà eterna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada